Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


gstbok1

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
29 november 2017 02:35 av OBAT ASAM URAT

OBAT ASAM URAT

OBAT ASAM URAT

21 november 2017 09:52 av OBAT LUKA BAKAR

OBAT LUKA BAKAR

OBAT LUKA BAKAR

18 juli 2017 06:10 av greeve HELEN

VAD ÄR EN FANTASTISK KÄRLEG SPEL, MIN HUSBAND OCH

VAD ÄR EN FANTASTISK KÄRLEG SPEL, MIN HUSBAND OCH JAG ÄR TILLBAKA TILL ENGÅR 2 ÅR AV SEPARATION OCH DIVORCE, SOM ÄR SÄNDIGT AV DR.ZULU SPELL TEMPEL, ALLA TACK HEM, KAN DU KONTAKTA HEM NEJ TILL E-POST :::: ZULUSPELLTEMPLE @ YAHOO.COM::::WHATSAPP NUMBER ::: + 2347067468416:

Jag är Helen Greeve, från NY, USA. Jag blev separerad från min man för 2 år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag rådades av familjer och vänner att släppa, glömma äktenskapet och fortsätta med mitt liv. Jag v

7 augusti 2016 17:44 av Lillgrodaracing

Tacksamt team igen

Vi i lillgrodaracing vill ännu en gång tacka
Smk söderhamn för mycket trevlig och givande
Lördag som vanligt samma trevliga ock omtänksamma funktionärer
Banan i samma finna skick ni är otroligt duktiga

Tack så mycket från lillgrodaracimg

27 juli 2016 20:21 av jessica Tremblay

kärlek

Hej, är här inte bara att vittna, men också för att uppmuntra personer som står inför civilstånd eller relation problem. Om de underbara verk av Dr. Ogundu, e-post: This is a mailto link jag förlorad i kärlek med min make tills en dam ryckte honom ifrån mig med en ond trollformel . då jag ropade till min chef fru och hon berättade om hur hon står inför ett liknande problem och gav denne store man kontakt med mig och jag under förutsättning att alla de föremål han behövs för förtrollninge

8 februari 2016 22:07 av Johan Mattsson

Motorsport förening?

Hej.

Läste att man behöver vara medlem i en motorsport förening eller bli medlem på plats i SMK Söderhamn. Min fråga är vad som räknas som en motorsport förening? Idag är jag medlem i en bilmärkesklubb som är registrerad som en ideell förening. Räcker det?

29 juli 2015 21:03 av Mats Svensson

Körning

Tänkte bara om det blir nåt i år??

Är det hjälp ni behöver är det väl bara skriva här vilket datum så dom som vill kan dyka upp, finns ju dom som inte har youbook.. Hälsningar..

29 juli 2015 21:03 av Mats Svensson

Körning

Tänkte bara om det blir nåt i år??

Är det hjälp ni behöver är det väl bara skriva här vilket datum så dom som vill kan dyka upp, finns ju dom som inte har youbook.. Hälsningar..

15 juni 2015 13:11 av Skoglund

Datum för körning

Hej Magnus Wedmark!
Datum för körning har inte kommit än pga att banan inte är tillräckligt säker i dagens läge. Jag har gjort det mesta som stått i min makt att lösa problemen, men utan kapital och hjälpande händer har det varit svårt. Dock har jag haft ett par glädjande samtal nu och vi ska fixa ett sponsoravtal och jaga sponsorer. Förutom detta måste vi jaga fram maskiner för att utföra jobbet. Där står vi idag och hoppas kunna lösa allt så snart som möjligt, så vi kan börja köra.

3 juni 2015 12:42 av Magnus Wedmark

Race-Kadett och träffar

Jag har besökt Prova-På-Racing evenemangen några år i rad som anordnats på Flygstaden av SMK. Mycket trevligt! Vid ett tillfälle för 2 år sedan så nämnde en av deltagarna att hans egenbyggda Kadett var till salu. Någon som vet vem jag pratar om? Jag förstod det som att han vart medlem många år och kört mycket.

Jag att bilen var byggd av honom och hans pappa...

Och, när blir det klart vilka datum som gäller för Prova-På-Racing i år? Jag såg den tidigare frågan men fråga igen.

Sisu logga

Postadress:
SMK Söderhamnsavdelning
Box 75
82622 Söderhamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info